Laatste nieuws

NL doet 2014 weer groot succes

NL Doet borkel 2Ook in Gorssel waren veel vrijwilligers op 21 en 22 maart actief actief: bij zwembad De Boskoele, het Openluchttheater, Buurtvereniging De Wielewaal, 
scouting IJsselgroep, scouting Kompasnaald, Zorgtuin Gorssel en speeltuin De Bolderhoek.


Ook bij De Borkel was de NL doet actie van het Oranjefonds weer een groot succes. Daar kwamen ongeveer 25 bestaande en nieuwe vrijwilligers in actie. Er werd een wandmozaïek gemaakt en er was een tapasbuffet. De samenwerking tussen bewoners en vrijwilligers verliep gezellig en er werd volop gelachen. De ontwerpen voor de wanddecoraties waren gemaakt door een bewoonster van afdeling De Beuk. De wanddecoraties werden met papier “gemozaïekt”.  Een heidens karwei, maar het resultaat was prachtig. Op afdeling De Flora werd ondertussen gewerkt aan lekkere tapas. De middag werd afgesloten met deze tapasmaaltijd en een lekker glaasje drank. Een gezellige middag was het resultaat.

NL Doet borkelNL doet 2015
NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Het Oranjefonds hoopt op nog meer klussen en vrijwilligers in 2015. Volgend jaar kunt u zich op 20 en 21 maart weer als vrijwilliger inzetten.

 

Gorssel.nl
28 maart 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends