Laatste nieuws

NLdoet 2017: aanmelding geopend

Op 10 en 11 maart 2017 zijn er weer de landelijke NLdoet klusdagen. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden bij het Oranje Fonds. Lift mee met de vele publiciteit om vrijwilligers te krijgen voor uw klus en ontvang bovendien een bijdrage van € 400,-.

NLdoet, iets voor uw vereniging of instelling?

      NLdoet2016Bolderhoek-002

      NLdoet2016Borkel6

      NLdoet2016Kompasnaald2

      NLdoet2016Zorgtuin1

      NLdoet2016Wielewaal 1

       Foto's van NLdoet 2016

Veel verenigingen en instellingen doen mee aan de jaarlijkse actie NLdoet. Zij bereiden klussen voor waarvoor vrijwilligers worden uitgenodigd. Een nuttige en leuke dag, en het Oranje Fonds helpt met publiciteit en geeft een financiële bijdrage.
NLdoet is op 10 en 11 maart 2017, maar clubs doen er goed aan snel met de voorbereiding te beginnen en hun klus aan te melden. Dat moet in ieder geval vóór 31 januari a.s., maar meestal is de pot voor de financiële bijdragen al ruim voor die datum leeg. 

Startbijeenkomst 

Om met elkaar ideeën uit te wisselen over welke klussen je zou kunnen aanbieden, de werkwijze van het Oranje Fonds en hoe je bedrijven kunt benaderen, organiseert Vrijwilligerscentrale Lochem een startbijeenkomst NLdoet 2017. Alle organisaties in de gemeente Lochem, die mee willen doen of dat overwegen zijn welkom op op donderdag 12 januari, van 20.00 tot 21.30 uur in ’t Hart in Eefde.
Ook bedrijven, die tijdens NLdoet een maatschappelijke bijdrage willen leveren, zijn van harte welkom.
Aanmelden voor deze avond kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij naast de naam van de organisatie ook het aantal personen dat naar verwachting mee zal doen met de klus. Voor meer informatie kunt u bellen naar tel. 06-53519369.

Gorssel doet het goed, met NLdoet

Vorig jaar deden er zes Gorsselse organisaties mee aan NLdoet. Bewoners van de Borkel werden begeleid naar het museum en hun terras werd ingericht, de Zorgtuin werd lenteklaar gemaakt, de beide scoutinggroepen hadden diverse buitenklussen, bij de Wielewaal kregen de speeltuin en het veldje een onderhoudensbeurt, en bij de Bolderhoek werd de zandbak gerepareerd en kregen veel toestellen nieuw valzand.
Allemaal nuttige klussen, maar het was voor alle deelnemers zeker ook een gezellige dag.

  

 
Gorssel.nl
18 december 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends