Laatste nieuws

NLdoet: Clubs en organisaties kunnen weer inschrijven

Op 9 en 10 maart 2018 zijn er weer de landelijke NLdoet klusdagen. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden bij het Oranje Fonds. Lift mee met de vele publiciteit om vrijwilligers te krijgen voor uw klus en ontvang bovendien een bijdrage van € 400.
Aanmelden voor 31 januari a.s. en op 18 januari a.s. is er een infobijeenkomst in Den Oldenhof.

Samen aan de slag in heel Nederland
NLDoet2017Kompasnaald2GRFoto's op deze pagina zijn van NLdoet 2017Overal in het land zijn er tijdens de NLdoet-dagen leuke vrijwilligersactiviteiten. Klussen aan een clubhuis of speeltuin, een paar uur erop uit met ouderen of gehandicapten, binnen- of buiten. Er is voor iedere vrijwilliger wel wat geschikts te vinden. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor een klus op de website van NLdoet (zie hieronder) of bij de lokale clubs en organisaties die meedoen. Later zal via deze website en andere media bekend worden gemaakt welke organisaties wat voor klussen hebben.

NLdoet, iets voor uw vereniging of instelling?
NLDoet2017Kompasnaald3GRVeel verenigingen en instellingen doen mee aan de jaarlijkse actie NLdoet. Zij bereiden klussen voor waarvoor vrijwilligers worden uitgenodigd. Een nuttige en leuke dag, en het Oranje Fonds helpt met publiciteit en geeft een financiële bijdrage.
NLdoet is op 9 en 10 maart 2018, maar clubs doen er goed aan hun zo snel mogelijk aan te melden. Als dit vóór 31 januari 2018 wordt gedaan dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 400,-.

Meer weten over NLdoet?
NLDoet2017Kompasnaald5GRVoor clubs en instellingen in de gemeente Lochem die overwegen mee te doen aan NLdoet organiseert SWL inloopbijeenkomsten. Die zijn in Gorssel op 18 januari van 15.00 tot 18.00 uur bij SWL in Den Oldenhof, of in Lochem op 22 januari van 15.00 tot 18.00 uur op Markt 2.
Aanmelden of informatie hierover kan per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Wendy Goodwin van de Vrijwilligerscentrale via 0573-297000.

Gorssel doet het goed, met NLdoet
VNLDoet2017ZorgtuinGRorig jaar deden er zeven Gorsselse organisaties mee aan NLdoet: De Borkel (Sutfene), Zorgtuin, Scouting Kompasnaald, Scouting IJsselgroep, Buurtvereniging de Wielewaal, Haerkamp/Reuvekamp, Speeltuinvereniging de Bolderhoek en het Openluchttheater Gorssel

Ze hadden allemaal bepaalde nuttige klussen voorbereid die door vrijwilligers werden uitgevoerd.
  

  • Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een geslaagde NLdoet activiteit: www.nldoet.nl 

 

Gorssel, 8 januari 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends