Laatste nieuws

No Romeo’s in de Bergkerk

Nergens klinkt close harmony mooier! Vocal Group No Romeo’s laat zaterdag 4 november a.s. van zich horen in de Bergkerk in Deventer met twee eigen concerten. Op deze historische locatie zullen de zuivere klanken van de veel geprezen vrouwen­zanggroep met wortels in Gorssel tot leven komen.

NoRomeos3 kleinNo Romeo’s is een zanggroep van 19 vrouwen met een passie voor close harmony. De groep zingt gospel, pop, jazz en ook klassiek. In de Bergkerk zal No Romeo’s veel nieuwe nummers zingen. Ook enkele toppers uit het bestaande repertoire staan op het programma. ”Versterkt door de sfeer en prachtige akoestiek van de Bergkerk is ons geluid vernieuwend. Het wordt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten,” aldus de enthousiaste woordvoerster van de zanggroep.

Vocal group No Romeo’s staat onder muzikale leiding van Christoph Mac-Carty. Hij brengt No Romeo´s naar een hoger niveau door te werken aan intonatie, ritme en groove, blending en interpretatie. Christoph is ook dirigent van ‘Dekoor Close Harmony’ uit Utrecht. In 2023 wonnen zij voor de derde keer de ‘World Choir Games´ in de categorieën jazz en gospel.

Er is een middagvoorstelling om 15.30 uur en een avond­voorstelling om 19.30 uur. Na de voorstelling staat er een gratis drankje klaar en er is wat lekkers te koop waarmee de groep spaart voor de buitenlandreis in 2024.

  

 

Gorssel, 12 oktober 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends