Laatste nieuws

No Romeo’s schudt corona van zich af

In een nieuwe videoproductie laat Vocal Group No Romeo’s een nieuwe kant van zichzelf zien. Naast hun kenmerkende close harmony-geluid experimenteren de dames in ‘Shake it Off’ met rap, ad libs en body percussion.
Onderaan dit artikel kunt u deze video bekijken.

NoRomeosShake klein“Dit is bij uitstek ons moeilijkste én tofste online project”, vertelt Daniëlle die ook in de projectgroep zit. “We hebben in coronatijd alles uit de kast gehaald om digitaal te repeteren en nieuwe technieken uit te proberen. Met dit nummer schudden we alle zorgen letterlijk van ons af. Shake it off!”

Women power
Dirigent Christoph Mac-Carty legt de lat online hoog. Christoph: “Er zit volop energie in deze groep vrouwen en dat komt er muzikaal helemaal uit met dit nummer van Taylor Swift. We hebben ons niet laten beperken door corona, maar zijn gaan experimenteren met verfrissende sounds. Gewoon lekker doen. Dat is women power!”

Vriend worden?
Om te kunnen blijven experimenteren is No Romeo’s op zoek naar supporters. Voor maar € 15 per jaar word je Vriend en geef je hen een steuntje in de rug om muzikaal door te groeien en bekender te worden. En natuurlijk krijg je een ereplaats als ze weer mogen optreden! Meer weten? Ga naar www.noromeos.nl/vrienden 
Gorssel, 3 juli 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends