Laatste nieuws

No Romeo’s treedt op voor Serious Request

Dinsdag 20 december 2016 staat vocalgroup No Romeo’s uit Gorssel samen met andere artiesten op het podium in de Deventer Schouwburg. Dan vindt de tweede editie plaats van ‘Deventer op zijn best voor Serious Request’ met als thema ADEMLOOS.

NoRomeos325pxDeze titel verwijst enerzijds naar het doel van Serious Request ‘longonsteking’ en anderzijds naar de verschillende optredens waar u hopelijk ademloos naar zult kijken en luisteren. Kaarten kosten € 12,50 (waarvan € 10,00 rechtstreeks naar het goede doel gaat) en zijn te bestellen via: www.deventerschouwburg.nl 

No Romeo’s zingt deze avond in totaal vier nummers waaronder het toepasselijke lied van Queen “You take my breath away”. Tijdens deze avond worden talenten ook gecombineerd. Zo laat dansgroep Eskape een swingende dans zien op “I wish” dat door de dames van No Romeo’s wordt gezongen.

No Romeo’s staat onder de bezielende leiding van Juliette Dumoré en is ondertussen ook al druk met de voorbereidingen van haar lenteconcert op 12 maart 2017.
 

Gorssel, 13 december 2016

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends