Laatste nieuws

No Romeo’s zoekt zangeressen

Vocal group No Romeo’s uit Gorssel is een gedreven dameszanggroep onder leiding van dirigente Juliette Dumoré. Op 24 januari 2018 is er een open repetitie. Nieuwe zangeressen zijn welkom!

Hoog niveau
Romeos2018
Vocal Group No Romeo’s heeft zich onder de bezielende leiding van dirigente Juliette Dumoré ontwikkeld tot een hoog niveau. Het koor zingt uiteenlopende arrangementen, van uptempo popsongs als ‘Respect’ en ‘Broad Daylight’ tot prachtige ingetogen ballads van Queen en Adele. Maar het publiek wordt ook ‘ingepakt’ met prachtige wereldmuziek. In november 2017 heeft No Romeo’s een derde prijs in haar klasse behaald op het Balk Topfestival in Rotterdam, een tweejaarlijks festival voor lichte koormuziek waaraan alleen topkoren kunnen deelnemen. De jury roemde de groep om het gevarieerde repertoire, de mooie samenklank en vooral om de krachtige uitstraling.

Nieuwe zangeressen welkom
Voor 2018 staan een aantal mooie projecten in de steigers en er is plaats voor nieuwe zangeressen met zangervaring. Vooral hoge sopranen zijn welkom, maar ook vrouwen met een lager bereik worden van harte uitgenodigd. Spreekt dit je aan? Ga dan eens kijken op de open repetitie van woensdag 24 januari 2018, om 20.00 uur in 't Trefpunt in Gorssel ( of geef je op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 8 januari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends