Laatste nieuws

Nog plaatsen vrij in de Museum Plus Bus

Op vrijdag 20 mei 2021 rijdt de Museum Plus Bus voor bewoners van De Borkel. Er zijn nog plaatsen vrij, dus er kunnen ook bewoners uit de buurt mee. De reis gaat naar De Museum Fabriek in Enschede.

Museum Plus Bus
DeMuseumFabriek kleinMet de Museum Plus Bus naar De Museum Fabriek in EnschedeDe Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die niet meer in staat zijn zelf­standig een museum te bezoeken. De organisatie zorgt voor het vervoer en toegang tot het museum, dankzij de steun van de Vrienden­loterij. De aangepaste bus, de toegang tot het museum en het kopje koffie bij ontvangst worden de deel­nemers aangeboden. 
De bus rijdt op vrijdag 20 mei 2021 vanuit De Borkel naar De Museum Fabriek (voorheen Twentse­Welle) in Enschede. De kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening en bedragen € 17,50 per persoon. Iets te eten of drinken mee­nemen voor onderweg is mogelijk.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus er kunnen ook bewoners uit de buurt van De Borkel mee. Geeft u zich zo snel mogelijk op bij Wilma van Gerre­vink via tel. 06-12970642.

Programma
De bus staat om 9.15 uur klaar bij De Borkel en vertrekt om 09.45 uur naar Enschede. In het museum volgen een rond­leiding, een lunch, na de lunch een tweede rond­leiding en gelegen­heid tot rondkijken. Om 17.15 uur is de bus weer terug bij de Borkel.


Gorssel, 16 mei 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends