Laatste nieuws

Notaris aan huis in Gorssel

Notaris Eelco Opbroek (1967, Alkmaar) houdt - na omzwervingen in het westen van het land - al jaren kantoor in Deventer. Hij woont met zijn vrouw in Gorssel: “Met heel veel plezier, want wij houden van dit mooie dorp en de prachtige omgeving. En ik ben mijn dorps­genoten ook graag als notaris van dienst. Ik bezoek ze daarvoor bij hen thuis als dat gewenst is”.

Aan huis
Opbroek Eelco kleinNotaris Eelco OpbroekOpbroek: “Gorssel telt een groeiende groep inwoners die notariële en/of financiële zaken goed willen regelen, maar om diverse redenen niet altijd in de gelegen­heid zijn naar een notaris toe te gaan. Omdat ik in het dorp woon, is het voor mij heel gemakkelijk om bij mensen thuis langs te gaan om zaken van personen- en familie­recht te regelen (bijvoorbeeld een testament). Mijn kantoor kan zo nodig ook voor een mentor zorgen om praktische en financiële zaken te regelen”.
“En”, voegt hij toe: “Natuurlijk kan iedereen van welke leef­tijd ook in Gorssel van onze diensten gebruik maken. Ons kantoor biedt alle notariële diensten aan en is gespecialiseerd in personen-, familie- en ondernemings­recht”.

Opbroek Netwerk Notarissen
mr. E.S.J. (Eelco) Opbroek
tel. 0570- 612103 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

 
Redactie Gorssel.nl
16 oktober 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends