Laatste nieuws

Notes zorgt voor prachtige seizoensafsluiting Openluchttheater

Een dunne trui was genoeg tijdens de prachtige nazomeravond op zaterdag 23 september in het Gorssels openluchttheater. De twaalf stemmen van Notes troffen de goede noot waar 250 bezoekers van genoten. Het was de afsluiting van het vijfde seizoen van het theater.

      OLT-Notes-1

      OLT-Notes-2

     

Het was puur genieten in het sfeervolle intieme theater met Vocalgroup Notes. Het koor brengt een prachtig repertoire, zoals Tram 7 van Jurk, Laat me van Ramses Shaffy en Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij. Het waren muzikale schilderijtjes, prachtig ingekleurd door de twaalf stemmen van Vocalgroup Notes.
Er kwamen niet alleen Nederlandse liedjes aan bod. Ook Aretha Franklin kwam langs, Paul Simon, Sheppard, Venice, Queen, U2, Rag’n Bone Man, te veel om op te noemen.
De Love and Friends Medley was ontroerend.

Kortom, het was een avond vol mooie stemmen en een feest van herkenning, want er werd veel meegezongen en geneuried door het enthousiaste publiek. “En, laten we de choreografie niet vergeten, wat ons betreft is een mooiere afsluiting van een fijn theaterseizoen niet denkbaar” aldus de enthousiaste woordvoerder van het theater.

In 2018 viert het Openluchttheater Gorssel dat er sinds de renovatie al vijf jaar optredens zijn geweest. Vanaf januari zal hier extra aandacht aan worden besteed.

Gorssel, 24 september 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends