Laatste nieuws

Nu inschrijven voor Spieren voor Spieren Rally 2022

Op 4 juni 2022 wordt de 7e editie van de Spieren voor Spieren Rally, met start in het centrum van Gorssel, gereden. De Spieren voor Spieren­rally wordt georganiseerd door Rotary Gorssel.
Het goede doel is ‘Spieren voor Spieren, een organisatie die zich inzet voor onder­zoek naar spier­ziekten bij kinderen. De inschrijving is geopend.

Laagdrempelig en sportief
SpierenVoorSpieren2019 kleinDe Spieren voor Spierenrally is een laag­drempelig en sportief sport­evenement voor klassieke auto's en speciale auto’s, waaraan liefhebbers op verschillende niveaus kunnen deel­nemen. De rally stelt eisen aan navigatie, samen­werking binnen de équipe en natuurlijk goed sturen. De deelnemers in de verschillende klassen moeten het hebben van uitstekend navigeren, kaart­lezen, interpreteren, coördinatie en goed stuurman­schap. En dat onder flinke tijds­druk, met interessante en soms ook heel moeilijke opdrachten onder­weg.
Beginners doen mee voor het plezier en voor de spanning van een echte rally. Ervaren rijders zullen de Spieren voor Spieren Rally weten te waarderen vanwege het serieuze, competitieve aspect.
In 2021 trok de rally 92 deelnemers, die samen € 12.000 opbrachten voor Spieren voor Spieren.
Inschrijven kan hier.


Redactie Gorsssel.nl
5 april 2022

 

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends