Laatste nieuws

Nu ook dansles voor oudere kinderen in Gorssel

Carmen Stuitje biedt al twee jaar danslessen voor kleuters in Gorssel. Daar komen nu twee series voor oudere kinderen bij.

Kleuterdans, Dansmix 6-8 jaar en 8-10 jaar
KleuterdansCarmen begint vanaf woensdagmiddag 10 januari 2018 met nieuwe lessen voor kleuters uit de groepen 1 en 2 (aanvangstijd 13.30 uur). Er zijn nu ook lessen voor kinderen uit groep 3 en 4 (om 14.30) en voor kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 (om 15.30). In beide groepen is nog plaats voor meer kinderen. De lessen vinden plaats de studio van Yoin in ’t Trefpunt in Gorssel.
Carmen: “In de danslessen leer je op een speelse manier je lichaam te gebruiken om mooi en fijn te dansen op verschillende soorten muziek. We doen oefeningen op en over de grond, door de ruimte (springen en lopen), leren vloeiend en groot te bewegen maar ook klein, snel en ritmisch”. Elke week wordt gewerkt aan een dans, die steeds verder wordt uitgebouwd.

Informatie
Voor informatie en aanmelding: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-30157589.
N.B.: de lestijden zijn gewijzigd, zie hier voor nadere informatie 


Gorssel, 3 januari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends