Laatste nieuws

Nu ook een MUP in Gorssel

Van de actie ‘Boodschappen delen’ maakten al veel mensen gebruik. Het aanbod wordt binnen­kort uitgebreid. Het initiatief ‘Bood­schappen delen’ heeft zich aan­gesloten bij het project MUP. Die letters staan voor Menstruatie­producten Uitgifte Punt, een initiatief van het Armoede­fonds. MUP’s zijn uitgifte­punten voor gratis menstruatie­producten.
BooschappenPoster kleinNu ook gratis menstruatieproducten ophalen op vrijdag van 16.30 - 18.00 uurMeisjes en vrouwen uit gezinnen met een laag inkomen, waarvoor maand­verband iedere maand een grote uitgave is, kunnen vanaf 28 april 2023 wekelijks op vrijdag­middag tussen 16.30 en 18.00 uur terecht bij het uitgiftepunt van 'Bood­schappen delen'. Dat uitgifte­punt bevindt zich met ingang van 24 april 2023 aan de achterzijde van De Brink, naast de kerk in Gorssel. 

Oproep
De initiatief­groep van ‘Boodschappen delen’ roept mensen die vrouwen en meisjes in hun om­geving kennen die dit goed kunnen gebruiken op hen op deze mogelijk­heid te wijzen: “Niet iedereen leest de berichten op Gorssel.nl en het is jammer als zij daardoor deze mogelijk­heid mislopen!”

Verplaatsing
De ingang van ‘Boodschappen delen’ wordt op 21 april 2023 verplaatst naar de achterzijde van De Brink. Met ingang van 24 april dus voor brengen en halen bij De Brink even achterom lopen, rechts naast het gras­veld. In verband met de verplaatsing is het uitgifte­punt gesloten op vrijdag 21 april 2023. De eerstvolgende uitdeling van bood­schappen en menstruatie­producten is dus op 28 april 2023.
N.B.: Ook op vrijdag 5 mei 2023 is het uitgiftepunt gesloten.


Redactie Gorssel.nl
18 april 2023

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends