Net als Gusto, De Hoek en Loetje is nu ook Het Bosrestaurant in Joppe begonnen met de mogelijkheid om gerechten af te halen.
Het restaurant kreeg er steeds meer vraag naar. “Mensen willen na zoveel weken toch ook wel weer eens wat anders eten en zijn het zelf koken soms ook wel een beetje beu”, zegt Gerdie Wendt-Oostenenk. En: “Het is natuurlijk leuk als er een familielid jarig is en je met het eten toch even wat speciaals wil doen”.
Alleen thuis nog opwarmen
Gasten halen alles koud op en hoeven alleen de soep en het hoofdgerecht thuis te verwarmen. De voorgerechten en de desserts zijn klaar. Er kunnen ook broodjes, soepen en salades voor de lunch besteld worden.
Bestellen kan van donderdag tot en met zondag, met ingang van donderdag 30 april. Speciaal voor Koningsdag (maandag 27 april) kan ook eten besteld worden. Kijk voor de werkwijze op bijgaande afbeelding.
Gorssel, 26 april 2020