Laatste nieuws

Nu ook 'lichte' lessen pilates en yoga bij Yoin

Een jaar geleden opende Ellen de Vries haar eigen Yoga en Pilates studio Yoin in ’t Trefpunt in Gorssel om er lessen te kunnen geven. Sindsdien is het aanbod behoorlijk uitgebreid en aangepast. 
Voor iedereen, jong en oud, zit er wel een fijne les bij om te kunnen volgen. Ellen: “Gewoon ‘voor proef’ een keertje meedoen!“

Pilates 
YoinEllen kleinEllen de Vries van Yoin in GorsselNaast de actieve pilateslessen op woensdag en donderdag zijn er nu ook rustige lessen ‘pilates flow’ (op donderdagavond) en ‘pilates light’ (op dinsdagmorgen). Fijn voor beginners of als je wat meer rust en tijd wilt tijdens het oefenen. 

Yoga
Actieve ‘Power Yoga’ lessen zijn er op woensdagavond en vrijdagmorgen. 
‘Easy flow’ yoga (op maandagavond) is een nieuwe milde vorm van yoga, prettig voor meer lichaamsbewust zijn en meer energie: fijne lessen voor als je nog niet zo bekend met yoga.
‘Yin Yoga’ (op maandagavond en woensdagmorgen) gaat vooral over ruimte maken in je lichaam en geest en is zeer toegankelijk voor iedereen; met aandacht en rust blijf je wat langer in een houding en geef je ruimte en aandacht aan je gewrichten en organen.
YogaKind kleinKinderyoga bij Yoin in GorsselKinderyogalessen (op woensdag- en vrijdagmiddag) zijn bedoeld voor kinderen in allerlei leeftijden. Kinderyoga is één groot avontuur; je beweegt, je speelt, je fantaseert, je ervaart, je ontdekt, je ontspant!


Gorssel, 29 augustus 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends