Laatste nieuws

Oliebollen van VV Gorssel, al vijf jaar smullen

VV Gorssel heeft het gehaald. Het eerste vijfjarig jubileum van de oudejaars VV Gorssel oliebollenactie is een feit. Bestellen kan weer.

VV Oliebollenactie Flyer 2021 kleinDe overheerlijke oliebollen van bakkers­kwaliteit worden op oudejaars­dag vers gebakken en kunnen dan tussen 11 en 13 uur worden opgehaald bij de kantine van de VV Gorssel (Markeweg 10, Gorssel). Als dat bij de bestelling is aangegeven, kunnen de oliebollen ook tegen een kleine vergoeding thuis worden gebracht.

De opbrengst van de oliebollen­actie zal dit jaar worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe doeltjes voor de jeugd. Hierdoor kan de jeugd er weer lekker op los scoren!

Bestellen
Bestellen kan tot en met 27 december. De bestel­lijsten voor de oliebollen worden vanaf 20 december thuisbezorgd door enkele van de jeugdteams, maar u kunt deze ook via de link hieronder downloaden en dan printen. Inleveren kan in de brievenbus bij de kantine van de voetbal­club, maar een foto van het formulier appen naar 06-44557776 kan ook. Ook is online bestellen mogelijk via de link hieronder.

Het inmiddels zeer ervaren voorbereidings-, bak-, inpak- en verkoop­team heeft er weer veel zin in. Zij gaan ervan uit dat het succes van de eerdere edities minstens kan worden geëvenaard. Dus zet het oliebollen­team aan het werk en lever uw bestelling snel in.
 

 

Gorssel, 17 december 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends