Laatste nieuws

Oliebollen van VV Gorssel

Ook dit jaar zal er op oudejaarsdag weer een spetterende oliebollenactie plaatsvinden op sportpark Gerstlo, Markeweg 10, Gorssel. De voetbalvereniging Gorssel bakt ze weer bruin. De opbrengst van de oliebollenactie zal worden gebruikt om de kleedkamers te vernieuwen.

VV Oliebollenactie Flyer 2021 kleinDe overheerlijke oliebollen van bakkers­kwaliteit worden op oudejaars­dag vers gebakken. Vanaf 11.00 uur kunnen de bestelde olie­bollen worden opgehaald bij de kantine van VV Gorssel. Als dat vooraf is aan­gegeven kunnen de olie­bollen ook tegen een kleine vergoeding thuis worden bezorgd. Uiteraard worden bij alle activiteiten de geldende Covid-19 maatregelen in acht genomen.

VV Gorssel zal ook dit jaar weer aandacht besteden aan de bewoners van de Borkel. Zij krijgen olie­bollen aangeboden tijdens de koffie. Hopelijk genieten zij weer van de aandacht in deze gekke tijden.

Bestellen kan met de bestel­lijst die tegelijk met de bekende huis-aan-huis bladen is bezorgd. U kunt de ingevulde bestellijst inleveren op het daarop vermelde adres. Daarnaast kan de bestelling worden doorgeven op telefoon­nummer 06-44557776 of via de website van de voetbalvereniging via deze directe link.

De vereniging had het plan de verkoop van de eerste oliebollen samen met andere lekkernijen te veilen. Vanwege de lockdown is dit plan helaas doorgeschoven naar volgend jaar.

Het voorbereidings-, bak-, inpak- en verkoopteam heeft er flink zin in. Dus zet ze graag aan het werk!


Gorssel, 22 december 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends