Laatste nieuws

Omnisportvereniging Sportclub-Gorssel timmert aan de weg

Clinics
NSW logo fcOm iedereen de mogelijkheid te geven het aanbod aan sporten te leren kennen, worden er diverse clinics, parcoursen en oefenwedstrijden gehouden door onze professionele trainers. Belangstellenden kunnen elke 45 minuten instappen in de diverse onderdelen. Ook zijn er tijdens de Nationale Sportweek bij de club open trainingen van alle sporten.

SC Gorssel wil beginnen met streetdancegroepen voor jeugd vanaf 12 jaar op de maandagavond. Deze streetdance zal op de open middag worden gepresenteerd.

Programma

Dans en bewegen
13.30 uur       inlooples jazzballet voor alle leeftijden
14.00 uur       demonstratie jazzballet door de kleuters
14.30 uur       inlooples jazzballet voor alle leeftijden
15.00 uur       demonstratie jazzballet door kinderen van de basisschool groep 3 en 4
15.15 uur       demonstratie jazzballet door kinderen van de basisschool groep 5 en hoger
15.30 uur       clinic streetdance voor meiden en jongens van 12 jaar en ouder

Tafeltennis
Vanaf 13.30 uur tot 16.15 uur worden clinics gegeven van telkens 45 minuten. Hierin worden diverse oefeningen gedaan met bijvoorbeeld kleine goaltjes. Coaches zullen balbehendigheid aanleren en er worden ook wat kleine partijtjes gespeeld.

Volleybal
Vanaf 13.30 tot 16.15 worden ook hier demonstraties in sessies van 45 minuten gegeven, waarin je op de ‘agilityladder’ (bewegingsladder) je ‘voetenwerk’ op orde krijgt. Daarbij worden oefeningen op balbehendigheid gedaan en een parcours afgelegd.

Natuurlijk zijn bij alle onderdelen volwassenen van harte welkom. Ook voor hen is er bij SC Gorssel ruim aanbod beschikbaar, zoals volleybal voor recreanten en in wedstrijdverband, tafeltennis, Power Yoga en Pilateslessen.

Hopelijk enthousiast
SC Gorssel hoopt de jeugd van Gorssel en omgeving te kunnen enthousiasmeren om te gaan sporten in teamverband. Na afloop is er voor iedereen een gezonde en lekkere traktatie. De ouders krijgen een kop koffie aangeboden door ‘t Trefpunt.

Introductielessen voor volwassenen
logogorsselNaast deze open middag is er voor volwassenen op vrijdag 26 april in ‘t Trefpunt een mogelijkheid om mee te doen aan introductielessen Power Yoga (9.15 uur tot 10.30 uur) en Bewegen voor ouderen (10.30 uur tot 11.30 uur).

Meer plannen
De Omnisportvereniging SC-Gorssel heeft nog meer plannen voor dit jaar. Naast uitbreiding van het aanbod staan ook de ontwikkeling van een nieuwe website en een nieuw logo op het programma.

www.sc-gorssel.nl

 
Gorssel, 17 april 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends