Laatste nieuws

Ondernemersvereniging zoekt sponsors voor fraaie bloembakken

Ondernemersvereniging Gorssel Buitengewoon wil nog dit voorjaar 40 bloembakken met zomerbloeiers aan lantaarnpalen in de Hoofdstraat, Joppelaan en Molenweg ophangen. De ondernemers trekken hiervoor zelf de buidel en ook de Dorpsraad Gorssel is om een bijdrage gevraagd. Voor € 200,- kunt u ook een bloembak adopteren.

Burgerinitiatief
OndVerBloembak325pxGemeentes trekken zich steeds verder terug en burgerinitiatieven worden steeds belangrijker. De gemeente Lochem heeft aangegeven het onderhoud van de bloembakken in de gemeente over te dragen aan burgers. De ondernemersvereniging vindt het belangrijk dat het dorp een gastvrije uitstraling heeft en bloembakken horen daarbij. Daarom willen de ondernemers medio mei 40 bloembakken met zomerbloeiers ophangen. Het is de bedoeling om de bakken jaarlijks te vullen en op te hangen in het zomerseizoen. Voor het onderhoud is de vereniging in overleg met het Werkatelier in Gorssel.

Adopteer een bak
OndVerBloembakStaandOok de Vereniging Dorpsraad Gorssel is om een bijdrage gevraagd. Maar er worden ook nog andere medefinanciers gezocht. Particulieren, ondernemers of verenigingen kunnen een bak adopteren voor € 200,-.
Heeft u hier interesse voor, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Gorssel Buitengewoon, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 1 april 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends