Laatste nieuws

Online kaartverkoop The Brother Blues van start

Op 13 en 14 december presenteert Stichting IJsselwijs de swingende kerstmusical ‘The Brother Blues’ in ’t Trefpunt in Gorssel. De kaartverkoop is gestart! Dit jaar voor het eerst met mogelijkheid om kaarten online te kopen.

Stichting IJsselwijs brengt mensen in de samenleving met kunstprojecten dichter bij elkaar. Zo’n honderddertig deelnemers – van 8 tot 80 jaar – bouwen elke herfst tien weken lang aan een eigentijdse muzikale kerstvoorstelling.

Swingend avontuur
Tijdens een merkwaardig ongeluk verliest een ietwat excentrieke Gorsselse ooievaar twee baby’s, de tweelingbroers Jake en Elwood. Ze worden van elkaar gescheiden en groeien elk in een andere omgeving op. Zullen zij elkaar ooit vinden? ‘The Brother Blues’ is een swingend avontuur, met een feestelijke apotheose tijdens kerstnacht in Gorssel.

The blues
BrotherBluesTeam325pxBestuur en createam van Stichting IJsselwijsHet artistieke team bestaat dit jaar uit dirigente Juliette Dumore, koorregisseuse Tessa Kortenbach en videokunstenaar Ewout van Roon. Het koor en jeugdkoor worden muzikaal begeleid door het combo, aangevuld met vier koperblazers voor een echte blues sound. De gastact is letterlijk en figuurlijk van bijzonder hoog niveau en bekend van het programma Holland’s Got Talent.

Kaartverkoop op nieuwe website
Entreekaarten kunt u online kopen op de geheel vernieuwde website en betalen met iDeal. Tot 1 december krijgt u met de kortingscode ‘vroegboekkorting’ 10% korting! Ook zijn kaarten te verkrijgen op vrijdagavond van 19.00u -  20.00u in ’t Trefpunt in Gorssel, via de deelnemers en op de voorstellingsdagen aan de deur (mits nog voorradig). Meer info en kaartverkoop: www.stichtingijsselwijs.nl.


Gorssel, 15 november 2015

aa

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends