Laatste nieuws

Ook dit jaar weer Gorsselse Avond4daagse

Na een succesvolle editie vorig jaar keert de Avond4daagse weer terug in Gorssel. Voor jong en oud vier avonden wandelplezier in en rondom Gorssel! Van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei.

Avond4daagse2018 1 kleinAvond4daagse 2018 - Foto's Louise TietgeHet wandelfestijn wordt georganiseerd door de Gorsselse buurt- en speeltuin­verenigingen De Bolderhoek, ’t Noorder­kwartier, Plein 9, de Wielewaal, de Ouderraad van de Vullerschool in Gorssel en dit jaar ook de Ouderraad van J. v.d. Hoeven­school in Epse. Deze hebben de handen ineen geslagen om er een mooie 4-daagse van te maken.
Avond4daagse2018 2Ook onder­steunen een aantal sponsoren de Avond4daagse.

Er wordt iedere avond ongeveer 5 km gewandeld. De routes zijn inmiddels klaar, maar de organisatoren zijn nog druk doende om van alles te regelen, zodat het ook dit jaar weer een spetterende feest zal worden.

Op dinsdag 21 mei, woensdag 22 mei en vrijdag 24 mei wordt gestart om 18.00 uur bij de Vullerschool. Op donderdag 23 mei start de Avond4daagse om 18.00 uur bij de molen in Gorssel. Bij de start kunnen deelnemers zich melden bij de inschrijftafel en krijgen zij direct hun startkaart.

Dus Gorssel, trek je wandel­schoenen aan, neem wat lekkers mee voor onderweg, beleef het mee en verdien je eigen medaille!
  

 
Gorssel, 6 mei 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends