Laatste nieuws

Ook dit jaar weer oliebollen van VV Gorssel

De afgelopen jaren is de oliebollenactie van VV Gorssel zeer succesvol geweest. Daarom is er ook dit jaar weer zo’n spetterende actie op oudejaarsdag. Bestellen kan nu al en ophalen kan op oudejaarsdag vanaf 11 uur bij de club op sportpark Gerstlo (Markeweg 10, Gorssel).

VVoliebollen2020Klik voor grote versie en achterzijde van de flyerVV Gorssel zal dit jaar ook weer aandacht besteden aan de bewoners van de Borkel met het aanbieden van oliebollen tijdens hun dagelijkse kopje koffie. De afgelopen jaren werd dit zeer gewaardeerd, en in deze zware tijden verdienen zij ook de aandacht, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen.

De overheerlijke oliebollen van bakkerskwaliteit worden op oudejaarsdag vers gebakken. Vanaf 11.00 uur kunt u uw bestelde oliebollen ophalen bij de kantine van de VV Gorssel.
De bakkers van de voetbal zullen ook oliebollen bakken voor hun buren, de tennisvereniging LTC Gorssel. Zij hebben zelf een actie op touw gezet, dus hou ook hun website en sociale media in de gaten. Zo helpen we beide verenigingen in deze periode.

Bij het ophalen worden uiteraard de corona­maatregelen in acht genomen en daarom wordt er, na overleg met de gemeente, gebruik gemaakt van een drive-through. Indien vooraf aangegeven kunnen de oliebollen ook tegen een kleine vergoeding worden thuisgebracht.

Oud & Nieuw pakket
Om dit speciale jaar winnend af te sluiten met VV Gorssel is er naast de oliebollenactie ook een mooi VV Gorssel Oud & Nieuw Pakket te verkrijgen. Naast 10 oliebollen heeft dit pakket artikelen van lokale sponsoren, zoals een fles blond bier, een fles prosecco, kaas, worst en lekkere knabbels. Alles voor een lekker gezellig avondje dus. Daarnaast bevat het Oud & Nieuw pakket leuke VV Gorssel clubartikelen en kortingsbonnen voor diverse Gorsselse horeca­gelegenheden. Dit feestpakket met een winkelwaarde van € 75 biedt de voetbalclub aan voor € 50.

Bestellen
De feestpakketten kunnen alleen worden besteld via de website: www.vvgorssel.nl 
Een mooie mogelijkheid om het jaar toch winnend af te sluiten voor iedereen die VV Gorssel een warm hart toedraagt. Maar wees er snel bij want op = op.
De bestellijst voor de oliebollen wordt samen met de huis aan huisbladen vanaf 16 december thuisbezorgd. De ingevulde bestellijst kunnen worden ingeleverd op het daarop vermelde adres, daarnaast kunt u uw bestelling doorgeven op telefoonnummer 06-44557776 of op www.vvgorssel.nl 

Het voorbereidings-, bak-, inpak en verkoopteam heeft er alweer flink zin in. Dus zet ze graag aan het werk!
 

Gorssel, 22 december 2020

vv

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends