Laatste nieuws

Ook regen kan de pret bij de Avond4daagse niet drukken

De zevende editie van de Avond4daagse Gorssel Epse zit er weer op. Maar liefst 225 kinderen hebben meegelopen, een record. En nog eens 160 ouders/begeleiders. Helaas moest de laatste avond, vrijdag 24 mei, met de feestelijke intocht op het Oldenhofplein worden geannuleerd vanwege het slechte weer. Maar ook hiervoor had de organisatie een leuk alternatief bedacht: een 'wandeling' door de Vullerschool. Daar kon het laatste knipje op de knipkaart worden gezet, kregen de kinderen koekjes van Bakkerij Terpstra en Wessels, plakjes worst van De Goede Slagerij, bloemen van Flora Inn, een tegoedbon voor een ijsje van Zo en Nu en natuurlijk hun medaille.

Avond4daagse2024 4Uitreiking van de medailles op de laatste avond: een 'wandeling' door de Vullerschool

De andere drie avonden werden mooie routes gelopen van ongeveer 5 kilometer. De eerste wandeling startte vanaf de Vullerschool en ging door het Amelterbos. Vanaf SV Epse werd een rondje om het Hassinkbos gelopen en de derde dag werd gestart vanaf de Gorsselse Molen voor een mooie route door de Ravenswaarden.

Avond4daagse2024 1 1Start van de derde avond bij de Gorsselse Molen

Aan de Avond4daagse hebben veel vrijwilligers en maar liefst 35 sponsoren met diensten of een financiële bijdrage meegewerkt. De organisatie bedankt alle deelnemers, ouders en begeleiders die de avonden hebben meelopen, de vlaggendragers, de verkeersbegeleiders en de sponsors.
“Hopelijk tot volgend jaar bij de achtste editie van de Avond4daagse Gorssel en Epse! Hulp is daarbij altijd welkom. Lijkt het je leuk om zelf volgend jaar ook te helpen bij de avond4daagse? Meld je dan aan bij de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Avond4daagse2024 1 3

 

  

Gorssel, 27 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends