Laatste nieuws

Op reis met e-books in de Boekenweek

Het thema van de Boekenweek 2014 is (8-16 maart) is ‘reizen’. De Bibliotheek combineert dit thema met het e-bookplatform dat eind januari is geopend. Tijdens speciale inloopuren kunt u terecht met al uw vragen over e-books. Medewerkers van de Bibliotheek zijn aanwezig om uitleg te geven en om u te helpen met het aanmaken van een webaccount. Ook laten ze zien hoe u een e-book kunt downloaden en lezen op uw eigen ‘device’.

Duizenden e-books
Sinds de Bibliotheek is gestart met het uitlenen van e-books hebben al veel mensen hun weg gevonden naar www.bibliotheek.nl/ebooks. Deze extra service voor bibliotheekleden biedt duizenden e-books, zoals thrillers, literaire romans en non-fictie. Tot april zijn alle e-books op het platform nog gratis te leen voor bibliotheekleden. Daarna dient voor de nieuwere e-books te worden betaald: € 20,00 voor 18 titels.

Inloopuren
Het inloopuur is vrij toegankelijk. Neem vooral uw eigen tablet, smartphone en/of e-reader mee! In de Bibliotheek Gorssel is de inloop op woensdag 12 maart van 11.00 - 12.30 uur.

www.graafschapbibliotheken.nl


Gorssel, 27 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends