Laatste nieuws

Open dag bij salon en atelier Marianne en Hans Groenenberg

Aan de Molenweg 51 te Gorssel heeft zich de laatste tijd veel bedrijvigheid afgespeeld. De schoonheidssalon van Marianne en het atelier van Hans hebben een kleine verbouwing ondergaan. Reden om zaterdag 25 november a.s. de deuren open te zetten en geïnteresseerden meer te vertellen over de beide praktijken.

Schoonheidssalon Marianne Groenenberg
MarianneGrMarianne Groenenberg verzorgt gezichtsbehandelingen, een totale make-over, rimpelbehandeling, definitief ontharen, manicurebehandeling of een ontspannen massage. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op de huid en de wensen en behoeften van de cliënt.
Marianne zal tijdens de Open Dag een nieuw apparaat introduceren: de Skeyndor Meso Infusion. Marianne: “Hiermee wordt het mogelijk om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.”
Uiterlijke verzorging geldt in deze tijd niet alleen meer voor vrouwen. Ook mannen vinden steeds meer hun weg naar de schoonheidsspecialiste.
De visie van Schoonheidssalon Marianne Groenenberg op huidverzorging is duidelijk en eerlijk: “we kunnen niet voorkomen dat een huid ouder wordt, maar samen proberen we het zo lang mogelijk mooi te houden”.

Hans Groenenberg
HansGroenenbergHans werkt als binnenhuisarchitect/ontwerper en daarnaast als beeldend kunstenaar. Dit is een uitstekende combinatie om het wonen, kunst en gevoel samen te brengen tot een perfect geheel. Zijn werk wordt beïnvloed door het gevoel voor het leven, spiritualiteit en de mens, dit komt in zijn ontwerpen, schilderijen en beelden tot uitdrukking.
"Alle kracht die je nodig hebt om dingen te bereiken zit van binnen."

Open dag
Op 25 november 2017 van12.00 tot 16.00 uur vinden de volgende feestelijke activiteiten plaats:
- Visagie
- Nagels lakken
- Photobooth
- Tips en tricks van de kunstenaar Hans Groenenberg
- Een feestelijk hapje en drankje

Hans en Marianne Groenenberg heten u van harte welkom op 25 november aan de Molenweg 51 te Gorssel.


Gorssel, 21 november 2017

  

GR3

GR4

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends