Laatste nieuws

Open dag bij You+

Op zater­dag 3 september 2022 zijn belang­stellenden vanaf 12.00 uur welkom bij You+ studio aan de Hoofd­straat in Gorssel. De personal trainers van You+ geven dan informatie over Electronic Muscle Stimulation (EMS).

Gezonde levensstijl
You EMS kleinElectronic Muscle Training (EMS)De personal trainers van You+, gevestigd bij Gezondheids­centrum van Bronk­horst in Gorssel, kunnen mensen helpen met een gezonde levens­stijl, zowel fysiek als mentaal. Bij You+ kunnen mensen met verschillende doelen terecht. Bijvoorbeeld af­vallen, sterker worden, beauty of herstellen van een bles­sure. De personal trainers: “Iedereen kan zich verbeteren met onze traditionele en moderne trainings­methoden zoals fitness, core-training, boot­camp, kick­boksen, yoga en EMS.”

EMS
EMS staat voor ‘Electronic Muscle Stimulation: Fitter en slanker in 20 minuten’. 
De trainers: “Door te trainen met EMS­technologie kun je de resultaten van 90 minuten fitness in slechts 20 minuten bereiken. Tijdens de sessie worden je spieren gestimu­leerd door elektroden die zijn bevestigd in een pak dat je over speciale onder­kleding draagt. De begeleiding door onze personal trainers is af­gestemd op jouw doelen en niveau. EMS training is voor iedereen geschikt”. 

Open dag
Tijdens de open dag op zaterdag 3 september 2022 geven de trainers onder het genot van een hapje en drankje informatie over EMS. Belang­stellenden zijn vanaf 12.00 uur welkom.
De apparatuur uit­proberen is mogelijk, dan graag even reserveren via www.you-plus.nl/opendag/.

You+ personal training
Hoofdstraat 69, 72133 CS Gorssel.


Gorssel, 24 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends