Laatste nieuws

Open dag Scoutinggroepen Gorssel

Komende zaterdag 28 september houden de Gorsselse Scoutinggroepen de Kompasnaald (meidengroep) en de IJsselgroep (jongens) een open dag bij hun clubhuizen aan de Kwekerijweg 5. Bent u benieuwd hoe het er bij de scouts aan toe gaat? Kom langs en maak kennis met de vele activiteiten.

     scoutingOpendag2013KL5

     scoutingOpendag2013KL3

Tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om eens kennis te maken met de scouts van Gorssel. Zij zullen o.a. laten zien hoe je primitief kunt koken, wat je met een GPS kunt en hoe een waterraket werkt. Verder hebben de scouts een reuzen familieschommel gebouwd van hout en touw waarin je lekker kunt schommelen. Of laat je uitdagen bij het ‘muis meppen’ en op de stormbaan! Het zijn slechts enkele van de vele activiteiten van de twee scoutinggroepen in Gorssel.

Ook kunt u een kijkje nemen in de gebouwen die op het terrein staan en is er gelegenheid vragen te stellen aan de leiding van de verschillende leeftijdsgroepen.

Kortom, de scouts hopen naast een leuke middag voor hun eigen leden ook een beeld te kunnen geven aan veel geïnteresseerden van wat scouting zoal te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs tijdens de Open Scouting Dag! Het vindt plaats bij de clubhuizen van de Kompasnaald en de IJsselgroep aan de Kwekerijweg 5 (7213 AX) te Gorssel.

Kijk ook eens op www.scoutingkompasnaald.nl en www.scouting-ijsselgroep.nl

 
Gorssel, 23 september 2013

aa 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends