Laatste nieuws

Open dansochtend bij dansgroep Eefde

De Eefdese volksdans­groep ‘Ons Genoegen’ nodigt Gorsselse ouderen die nog aardig ter been zijn uit om op 6 september 2022 in Het Hart in Eefde te komen kijken en eventueel mee te dansen. Contact­persoon Grace Molegraaf: “Eenvoudige volks­dansen meedansen is plezier en bewegen tegelijk. En: we hebben een gezellige groep”.

Ons Genoegen
DansEefde kleinGorsselse senioren: doe mee met 'Ons Genoegen' in Eefde!‘Ons Genoegen’ is een groep dames en een paar heren die samen volks­dansen. Israëlisch, Roemeens, Amerikaans, Engels, Iers: de halve wereld gaat onder hun voeten voorbij. Grace: “Doe je het een keer fout, geeft niet, dat doen we alle­maal. Heeft u nog nooit volks­dansen gedaan? Geeft ook niet, we doen niet de moeilijke dansen die je ziet bij professionele groepen. Dans­lerares Joke Teunissen legt alles goed uit en doet het voor en na een paar keer heb je de dans onder de knie”. Ook wie buiten met een rol­lator loopt, maar binnen nog aardig ter been is, kan goed mee­doen. 

Uitproberen
De ‘kijk- en/of meedans ochtend’ is op 6 september 2022, van 09.30 tot 10.45 met een kwartiertje koffie­pauze in Het Hart in Eefde. Ouderen uit Gorssel worden speciaal uit­genodigd. Grace: “Kom gerust eerst twee keer proberen en beslis dan of het iets voor je is”.
De kosten zijn voor­lopig: € 6,00 per keer (betalen per kwartaal). Maar: hoe meer deel­nemers, hoe lager de contributie. Informatie en opgave bij:
Betty de Jong (Eefde), tel. 0575-519124; Grace Molegraaf (Gorssel), tel. 0575-847634.


Gorssel, 8 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends