Laatste nieuws

Open Huis nieuwe gemeentehuis Lochem

Op zaterdag 9 februari a.s. houdt de gemeente Lochem Open Huis in het nieuwe gemeentehuis. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen inwoners kennismaken met het nieuwe gemeentehuis en zich laten informeren over diverse projecten en de gemeentelijke dienstverlening. 

Optredens
Gedurende de dag zijn er diverse optredens. Buiten klinken midwinterhoornblazers en binnen brengt het Lochems Mannenkoor het ‘Lied van Lochem’. ’s Middags treden de leerlingen van de Muzehof op. Een theatergezelschap biedt afleiding en er zijn activiteiten voor kinderen.

GemHuisLochemParkeren en vervoer met stoomtram
Er is parkeergelegenheid bij het nieuwe gemeentehuis. Ook kan er geparkeerd worden op de parkeerplaatsen bij de aangrenzende bedrijven Nijha (Hanzeweg 2) en Kreunen (Hanzeweg 11). Wie de auto parkeert aan de Julianaweg, Mauritsweg of op het Graafschapterrein kan gebruik maken van Stoomtram Bello, die voor vervoer naar het gemeentehuis zorgt.
Via de nieuwe brug over de Berkel is het gemeentehuis eenvoudig te voet bereikbaar.

Bereikbaarheid publieksbalies
Woensdag 6 februari en vrijdag 8 februari zijn de publieksbalies ’s morgens van 8.30 – 12.30 uur geopend voor vrije inloop.
 In verband met de opening voor genodigden op 6 februari en de voorbereiding van het Open Huis op 9 februari zijn de publieksbalies op woensdag 6 februari en vrijdag 8 februari 2013 gesloten vanaf 12.30 uur.
Op woensdag 6 februari is de gemeente Lochem telefonisch de hele werkdag bereikbaar, maar op vrijdagmiddag 8 februari is telefonisch contact
 na 12.30 uur niet mogelijk.


Gorssel, 22 januari 2013

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends