Laatste nieuws

Open inloop in De Brink weer van start

Al sinds begin 2011 is er wekelijks op woensdag een inloopmiddag in De Brink in Gorssel. Ook deze bijeen­komsten lagen vanwege de corona­maatregelen stil, maar na de versoepelingen en aangepaste richtlijnen vanuit de landelijke kerk kan ook de open inloop weer beginnen. Het is de bedoeling om, na een rustig begin, tijdens de middagen meer activiteiten te plannen, zoals een spelletje of een extra activiteit.

Ontmoeten
InloopBrinkGR kleinDe inloopbijeenkomsten op woensdagmiddag in De Brink zijn weer begonnen (archieffoto)U kunt in De Brink terecht voor een kopje koffie of thee, maar het belangrijkste is natuurlijk om gezellig bij te kunnen praten met andere dorps­bewoners en nieuwe mensen te ontmoeten. De inloopmiddagen zijn op woensdag­middag en kunnen dus goed gecombineerd worden met een bezoekje aan de Gorsselse week­markt. Gastheer is de Protestantse Gemeente, maar de inloopmiddag is voor iedereen in het dorp bedoeld. Wie een gezellig contact halver­wege de week op prijs stelt, is van harte welkom. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Informatie
De inloopmiddagen zijn iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur in gebouw De Brink naast de protestantse kerk aan de Hoofd­straat in Gorssel. De eerstvolgende inloop is op 27 oktober 2021.
Wie belangstelling heeft om gastvrouw/heer te worden kan zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Redactie Gorssel.nl
20 oktober 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends