Laatste nieuws

Open Kaart avond

Gorsselnaren Hans de Weger en Rudi Thomas nodigen mensen uit om tijdens een ‘Open Kaart avond’ met elkaar in gesprek te gaan. Tijdens zo’n avond staat de verbinding in aandacht centraal.

Mooi gesprek
BeeldenEpse kleinBeeldengroep Epse (kunstenaar Bas Maters)'Hoe gaat 't?', is een heel gangbare, hartelijke en vrijwel dagelijkse vraag die ieder wel eens stelt aan een ander. Maar op zijn tijd zou een tweede of derde vraag erna mogelijk een ver­rassend mooi gesprek kunnen opleveren. Hoe vaak immers ligt onze spontane neiging op de loer om uit enthousiasme/eigen behoefte een verhaal of anekdote van een ander te onder­breken, zelfs over te nemen naar eigen ervaring? 
Zo is de kans op luisteren en een ontmoeting gauw verkeken, kun je je in de kou voelen staan en blijft ieder op zichzelf.

‘Open kaart’
Hans de Weger en Rudi Thomas nemen het initiatief om zo’n ‘Open Kaart avond’ te organiseren. Gespreks­genoten kunnen elkaar in alle openheid belang­stellend ontmoeten, met inachtneming van ieders veiligheid en respect­volle bejegening naar elkaar. De initiatief­nemers nodigen belangstellenden hier van harte toe uit.
Neem bij interesse contact op met Hans de Weger, tel. 06-44782873 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 6 april 2024 

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends