Laatste nieuws

Open Leeskring over ‘De donkere kamer van Damokles’

De Bibliotheek Gorssel ondersteunt dit doel door het aanbieden van een Open Leeskring in de bieb op 27 november a.s. van 10.00 uur tot 12.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Gratis boek

De donkere kamer van Damokles speelt in de Tweede Wereldoorlog. Angst, dreiging en verraad, ongrijpbaarheid van de werkelijkheid en onkenbaarheid van de ander: in deze roman komen Hermans’ centrale thema’s op geraffineerde en uiterst beklemmende wijze aan bod. Leden van de Bibliotheek kunnen tijdens de actieperiode van 1 t/m 30 november een gratis exemplaar in gewone of groteletterdruk van De Donkere kamer van Damokles afhalen bij de Bibliotheek (zolang de voorraad strekt).

Open Leeskring
Marianne Reerink, docente Nederlands, die al meer dan vijftien jaar literaire cursussen geeft in de Bibliotheek, zal op 27 november een Open Leeskring leiden. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur in de bibliotheek in Gorssel. Inloop met koffie en thee vanaf een half uur voor aanvang.
Iedereen (leden en niet-leden van de Bibliotheek) is van harte welkom bij de Open Leeskring; deelname is gratis, graag wel vooraf aanmelden. Zie ook www.graafschapbibliotheken.nl.

Meer informatie over de landelijke campagne vindt u op de website www.nederlandleest.nl.

Gorssel, 12 november 2012

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends