Laatste nieuws

Open zaterdagen bij Galerie Nikko in Eefde

In 2022 opent Nikko Versluis, kunste­naar en foto­graaf, elke eerste zater­dag van de maanden juni tot en met november de deuren van zijn galerie in Eefde. De galerie toont moderne abstracte kunst voor redelijke prijzen. Nikko: "Ik vind dat kunst voor iedereen moet zijn en hou daarom mijn prijzen altijd betaal­baar”. 

Thuishaven voor kunst
Nikko kleinNikko VersluisNikko presenteert in zijn galerie (‘thuishaven voor kunst’) heden­daagse kunst. Het hele jaar door zijn er wisselende exposities van werken van Nikko en gast­kunstenaars. 
Nikko is vooral auto­didact in zowel de schilder­kunst als de fotografie. Hij schildert uit­sluitend abstracte werken en zijn fotografie is zowel figuratief als non-figuratief. 

Eigen intuïtie
NikkoCailloux klein'Cailloux'Kenmerkend voor zowel zijn foto- als schilder­werk is dat Nikko zich niet beperkt tot één bepaalde stijl of onder­werp. Hij is voort­durend zoekende naar vormen, kleuren en vooral sferen die voor hem op dat moment belang­rijk zijn. Hij wordt vooral geboeid door de vorm van het vier­kant dat voor hem bijna een magisch figuur is geworden met vele mogelijk­heden tot expressie. 
Bij zijn fotografische werk is Nikko vooral geïnteresseerd in het detail van zijn objecten. Hij kiest alle­daagse voorwerpen en situaties die hij een nieuwe vorm geeft door deze te abstra­heren. Hij werkt vanuit een eigen intuïtie die bepalend is voor het eind­ontwerp.

Open zaterdagen
NIkkoColoratuur klein'Coloratuur'Galerie Nikko is in 2022 op de zaterdagen 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober en 5 november open van 11.30 tot 17.00 uur. Tijdens de open dagen is Nikko zelf in de galerie aanwezig.
De galerie is, buiten de open zater­dagen, ook op afspraak open, maar gewoon aan­bellen kan ook. 

Galerie Nikko
Mettrayweg 65
7211 LC Eefde
Tel. 0575-472956
www.galerienikko.nl


Redactie Gorssel.nl
26 mei 2022

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends