Laatste nieuws

Openluchttheater annuleert alle voorstellingen

De eerste twee voorstellingen van het seizoen waren al afgelast in verband met de corona­maatregelen. Nu heeft het Openlucht­theater Gorssel besloten ook de volgende voorstellingen te annuleren.
Volgens de huidige regels zouden vanaf 1 september optredens alleen onder strenge voorwaarden mogelijk zijn. De organisatie van het theater acht dat echter ondoenlijk.

Strenge regels
OLTbeatles29 6 19Optreden in het Openluchttheater Gorssel op 29 juni 2019 van de Beatles tribute­band One After 909Voorzitter Bob Kempink licht het besluit toe: “De eerste twee voorstellingen hadden we al gecanceld en we hoopten dat vanaf september de resterende voor­stellingen door konden gaan. Met de aanvullende maatregelen van de overheid is een start vanaf september misschien mogelijk, echter dan wel onder aanvullende voorwaarden, bijvoorbeeld een afstand van minimaal 1,5 meter tussen de bezoekers. Dat is in ons theater eigenlijk niet uitvoerbaar en we willen natuurlijk mooie optredens aanbieden en daarbij nieuwe ontmoetingen en sociale contacten stimuleren. Daarom hebben we helaas moeten besluiten tot het afgelasten van alle geplande voor­stellingen. Tevens zullen in september veel bedrijven, theaters, sport­activiteiten weer opgestart worden. Mensen zullen het erg druk hebben en naar verwachting weinig aandacht kunnen geven aan ons theater. Volgend seizoen gaan we weer met nieuwe energie aan de slag.”

Er wordt nog bekeken of een of enkele voorstellingen zonder publiek kunnen plaat­svinden, die dan worden vastgelegd op film. Daarover later meer.
  

www.openluchttheatergorssel.nl 

 

Gorssel, 6 mei 2020 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends