Laatste nieuws

Openluchttheater vierde een prachtig lustrum

Het Gorsselse openluchttheater baadde een weekeinde lang in de zon. Het lustrumweekeinde op 9 en 10 juni 2018 verliep harmonieus en plezierig met meerdere festiviteiten.

MoonMoonyardNa de helaas wat matig bezochte receptie trad zaterdagavond de band ‘Moonyard’ op. Ruim 350 bezoekers vonden hun weg naar het theater en de sfeer was optimaal. ‘Moonyard’ raakte geïnspireerd en speelde zogezegd de pannen van het dak. Wat een prima band is dit toch. Eigen nummers werden afgewisseld door ‘covers’ en alle nummers werden zo strak gespeeld dat je niet anders kon dan enthousiast luisteren naar perfecte muziek. En zie, ‘Moonyard’ is het eerste orkest in de vijf afgelopen jaren dat het publiek aan het dansen kreeg. Call me the Breeze lokte de mensen de vloer op. Het theater was haast sprookjesachtig door de mooi verlichte hoge bomen.

OLT1De Theaterfiets van Dolf Moed in het OpenluchttheaterOp zondag kwam De Theaterfiets naar Gorssel. Dolf Moed speelde het programma ‘De Lakei en de Prinses’. Dolf maakte er een feest van, hij kreeg de talloze kinderen helemaal mee. Er werd gezongen en gedanst door kinderen en door ouders. Ranja, ijsjes springkussens en leuke prijsjes, een kleurwedstrijd was georganiseerd waarbij kinderen het Openluchttheater van bruisende kleuren konden voorzien.
Dus, het was genieten.

Angelique Wardenier ‘Van Hart Tot Hart’
Op zaterdagavond 7 juli komt het theater met een programma waarmee mensen verrast worden met allerhande liedjes uit hun jonge jaren. Angelique Wardenier is dan te gast met haar programma ‘Van Hart Tot Hart’. Met een heerlijke variatie van nog lang niet vergeten klassiekers en Nederlandse luisterliedjes raakt Angelique een diepe én vrolijke snaar en zingt zij rechtstreeks uw hart in. Meer over deze voorstelling vindt u in de agenda van Gorssel.nl


Gorssel, 11 juni 2018

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends