Laatste nieuws

Opnames promotiefilm Gorssel van start

Gorssel.nl, de Ondernemersvereniging Gorssel Buitengewoon en de Dorpsraad Gorssel hebben het initiatief genomen voor een promotiefilm over Gorssel. Zaterdag 21 juli 2018 was een belangrijke opnamedag.

Gorssel in beeld
FilmGorssel1 kleinBoven en onder: filmmaker Jelle Schaap maakt opnames in GorsselGorssel is een aantrekkelijk dorp voor de eigen inwoners en voor bezoekers. Via Gorssel.nl wordt daar al veel aandacht aan gegeven. Maar een film over Gorssel ontbrak nog. Daar wordt nu op initiatief van de drie partijen wat aan gedaan. Zij hebben filmmaker Jelle Schaap van Black Sheep Media opdracht gegeven in een korte film een beeld te geven van ons veelzijdige dorp. Leuk voor de inwoners en informatief voor bezoekers.

Première
Film Gorssel2 kleinAls alles volgens plan verloopt wordt de film voor het eerst vertoond op de ledenvergadering van de Dorpsraad op 5 september 2018. Op die ledenvergadering wordt het definitieve dorpsplan 2018-2023 aangeboden aan wethouder Bert Groot Wesseldijk en nader toegelicht. Het dorpsplan schetst een beeld van Gorssel en beschrijft de wensen die de dorpsgenoten voor de komende jaren hebben. Niet alleen Dorpsraadleden, maar alle inwoners van Gorssel kunnen daarbij aanwezig zijn. En dat is dus een mooi podium om de film te vertonen. Na 5 september 2018 is de film ook te zien op de websites van de drie initiatiefnemers.

Drone
Jelle Schaap heeft op 21 juli 2018 op diverse locaties gefilmd. Er is ook een drone ingezet om Gorssel uit de lucht te kunnen laten zien. Onder andere de IJssel en de overtocht van het veer zijn op die manier in beeld gebracht.
De opnames worden binnenkort vervolgd.


Gorssel.nl
22 juli 2018 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends