Laatste nieuws

Oproep vrijwilligers Herdertjestocht 2021

Op zondag 19 december 2021 wordt weer een Herdertjestocht rondom de protestantse kerk in Gorssel georganiseerd. Dat wordt alweer de tiende keer, een jubileum dus. 

Kerstverhaal
Herdertjestocht foto 2021 kleinHet is de bedoeling dat er een tocht van ongeveer twee km door Gorssel komt, waarbij uiteraard de RIVM-richt­lijnen in acht worden genomen. De tocht wordt traditioneel verlicht met zo’n 1000 lichtjes, met onderweg muziek en diverse scènes uit het kerst­verhaal. Daarbij zijn natuurlijk ook Maria en Jozef met het kindje Jezus in de kribbe te bewonderen.

Oproep
Aan het welslagen van deze activiteit dragen traditioneel tientallen vrijwilligers bij. Daarom doet de werkgroep Herdertjes­tocht ook dit jaar een oproep aan vrijwilligers die willen helpen om van deze tiende editie een succes te maken. 
Wie belangstelling heeft, kan zich via deze link aanmelden en zijn of haar wensen en mogelijkheden ken­baar maken. Een e-mail sturen kan ook; naar Sandra Goulmy: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Wilma Makkink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan snel contact opgenomen.


Gorssel, 25 oktober 2021

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends