Laatste nieuws

Optredens in Eetcafé de Hoek

Natuurlijk kent iedereen (Eet)café de Hoek in Gorssel: biljarten, een biertje drinken, een kopje koffie of lekker eten in het café, in het aparte restaurantgedeelte of op het zonneterras. Maar De Hoek organiseert ook regelmatig gezellige avonden met optredens.

   HoekWipneuspim325a

DJ Wipneus en Pim
Op zaterdag 2 maart 2013 presenteren Wipneus en Pim in De Hoek hun ‘We Love Classics Quiz’, een show waarin de combinatie van dj en entertainer het uitgangspunt is en waarin deze twee kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Het duo is al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekwereld.
De ‘We Love Classics Quiz’ is een vrolijke popquiz met hits, tv-tunes en hilarische fragmenten van de jaren ’60 tot en met het huidige decennium. Deze popquiz is niet alleen voorbehouden aan muziekfreaks, maar is bestemd voor iedereen die houdt van een lekkere retrodeun. Hoewel het een quiz betreft, gaat toch iedereen in polonaise de deur uit. En een quiz is geen quiz als er geen fantastische prijzen aan verbonden zijn. De avond begint om 20.30 uur.
 

   
   HoekPeterZwerver325

Pianoman Peter Zwerver
Op zaterdag 9 maart 2013 treedt reizend piano-entertainer en singer/songwriter Peter Zwerver op.
Peter Zwerver is een alleskunner achter de vleugel. Hij heeft een breed repertoire en iedereen kan meedenken over de muziekkeuze. Bekijk en beluister het onderstaande filmpje om alvast in de stemming te komen. De avond begint om 20.30 uur.

www.eetcafe-dehoek.nl

Gorssel, 25 februari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends