Laatste nieuws

Oranjevereniging Gorssel zoekt donateurs

De feestelijkheden rondom Koningsdag kennen we allemaal wel, maar het bestuur en de vrijwilligers van de Oranje­vereniging Gorssel organiseren ook een stille tocht en doden­herdenking op 4 mei, Bevrijdings­dag, een senioren­middag en een fiets­tocht. Dat alles met als doelstelling de saam­horigheid in Gorssel te vergroten.

OVGorsselLogoTrans Tot voor 2 jaar geleden werden de activiteiten van Konings­dag vooraf­gegaan door een collecte in Gorssel. Dit leverde bijna de helft van het budget op. De rest werd opgebracht door sponsoren en donateurs. De vereniging merkte echter dat het voor steeds meer mensen een belasting is en dat er steeds minder mensen contant geld in huis hebben om te doneren. Daarom heeft het bestuur besloten dit jaar niet te collecteren. Om toch alle activiteiten te kunnen organiseren is de Oranje­vereniging dan ook op zoek naar donateurs.

Wilt u het werk van de Oranje­vereniging steunen voor nog geen € 1,- per maand, dan kunt u zich via de website van de vereniging aanmelden als donateur (directe link) 

 
Gorssel, 9 april 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends