Laatste nieuws

Osteopathie bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Gezondheidscentrum van Bronkhorst heeft er een discipline bij, namelijk Osteopathie. Osteopaat Jan-Willem Klok verhuisde onlangs vanuit Zwitserland terug naar Nederland om zich hier te vestigen. Jan-Willem is ruim 10 jaar werkzaam als osteopaat en volgde naast de basis­opleiding nog diverse specialisaties, waaronder kinder­osteopathie.

Samenspel
Osteopathie Klok Gorssel kleinOsteopaat Jan-Willem Klok is sinds kort werkzaam bij Gezondheidscentrum van BronkhorstEen osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht en probeert dat te verhelpen. Er wordt gekeken naar het samen­spel van spieren, gewrichten, organen en houding. Van baby tot senior: osteopathie is geschikt voor bijna alle lichamelijke klachten. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld pees­klachten of bekken­pijn, maar ook hoofdpijn of darm­klachten. Of in het geval van baby's klachten als reflux, buik­krampen of over­matig huilen. Ook bij mensen die regulier uitbehandeld zijn, is het mogelijk dat osteopathie een oplossing kan bieden.

Andrea van Bronkhorst is blij met deze toevoeging aan het centrum: “Ik weet uit ervaring hoe goed osteopathie werkt. Ik verwijs met regelmaat cliënten door en het is fantastisch dat nu in ons centrum te hebben. Jan-Willem is heel kundig, ervaren en prettig in de omgang.”

Voor meer informatie kunt u kijken op www.gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl of  www.klokosteopathie.nl .
Indien gewenst kunt u gelijk een afspraak inboeken via de sites.
Telefonisch is Osteopathie Klok bereikbaar op 06 – 16 53 09 94

Gezondheidscentrum van Bronkhorst
Hoofdstraat 69
7213 CS Gorssel
Tel. 0575 – 494 588

  
Gorssel, 15 februari 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends