Laatste nieuws

Outdoor oefencross bij Semper Fidelis

De Landelijke rij­vereniging en ponyclub Semper Fidelis, met een eigen manege aan de Amelter­weg in Gorssel, organiseert op 24 september 2022 een ‘outdoor oefen­cross’: geen officiële wed­strijd, maar een mooie gelegen­heid voor ruiter en paard/pony om te trainen of – voor beginnende combinaties – er kennis mee te maken. De cross, die ongeveer 2 km lang is, wordt ver­reden op spring­hoogte 60 en 80 cm en is toegankelijk voor zowel paarden als pony's. 

Hindernissen
Cross Semper kleinOefencross bij Semper FidelisDe bouw­ploeg heeft hard gewerkt om 25 mooie natuurlijke hinder­nissen te maken in de bossen en op een weide­gedeelte in de buurt van de Prinse­hallen in Gorssel, de accommodatie van Semper Fidelis. Ook de water­bak ontbreekt niet. 
Bezoekers kunnen op het weide­gedeelte de hindernissen in een oog­opslag overzien, maar ook langs de hele cross­route lopen en alle hinder­nissen bekijken. Honden zijn ook welkom, maar wel altijd aan­gelijnd voor veilig­heid van hond en ruiter/paard.

Rijhal
Deelnemers en bezoekers zijn van harte welkom voor een hapje en drankje in de kantine van Semper Fidelis in Gorssel. Vanuit de kantine is ook het spring­parcours in de grote rijhal te volgen; dat parcours moeten de combinaties eerst af­leggen voor ze de cross in mogen.

Semper Fidelis
Amelterweg 6a
7213 BD Gorssel
Website 


Gorssel, 22 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends