Laatste nieuws

Paasontbijt en lenteborrel op de Vullerschool

In de week voor Pasen 2022, op woensdagmorgen 13 april, werden de kinderen van de Vuller­school in Gorssel verrast met een heerlijk paas­ontbijt.
Gorsselse onder­nemers maakten het mogelijk. 

Broodjes, drinken en fruit
VullerPaas1 kleinGenieten van het paasontbijtUit elke klas kwam de geur van heerlijke door bakkerij Terp­stra gebakken verse broodjes. Dankzij Jumbo Brink­man konden de kinderen genieten van lekkere chocomel, yoghurt­drink, sinaasappel­sap of melk en het ontbijt werd afgemaakt met een lekkere fruit­salade van De Traiteur Gorssel. Het was een feest om de kinderen met elkaar te zien genieten van het ontbijt. Na het ontbijt hielpen de leerlingen van de onder­bouw de paashaas met het zoeken naar zijn verloren paas­eieren; de bovenbouw deed een eitje-tik spel.

Lenteborrel
VullerPaaas2 kleinDe paashaas helpen eieren zoekenEn dat was nog niet alles, want aan­sluitend konden de kinderen en hun ouders ’s middags nog even bij­praten onder het genot van een hapje en een drankje, mogelijk gemaakt door Eetcafé De Hoek. 
Kortom: het was één groot paas­feest. Ouders, docenten, leerlingen en iedereen die aan de school verbonden is vonden het fijn dat ze elkaar op deze informele manier konden ont­moeten en bedanken in het bijzonder de plaatselijke ondernemers die dit paas­ontbijt en de lente­borrel mogelijk maakten.


Gorssel, 27 april 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends