Laatste nieuws

Paasworkshop met lunch

Rianne Klein Selle en Willeke Stegeman organiseren op 23 februari en op 17 maart 2018 een paasworkshop in de ontmoetingsruimte van De Bloemenkamp in Gorssel.
CreaRia1 kleinWilleke verzorgt de lunch, waarbij Rianne uit zal leggen wat de workshop inhoudt en na de lunch gaan de deelnemers aan de slag met het beplakken van paasfiguren met decoupagepapier.
CreaRia2 kleinDecoupagepapier wordt in stukjes gescheurd en met lijm op een voorwerp geplakt, waarbij de lijm fungeert als lak. Daarmee is het voorwerp dan meteen afgewerkt. Het papier is heel dun en gemakkelijk te bewerken.

Rianne Klein Selle
CreRia3 klein
Rianne Klein Selle woont sinds enkele jaren in Gorssel en creëert en bewerkt voorwerpen en geeft ze daarmee een andere bestemming. Ze gebruikt daarbij uiteenlopende technieken, zoals creatief schilderen, handwerken en handenarbeid. Ze denkt daarbij ‘out-of-the-box’ en omschrijft haar werk als ‘eigenzinnig, industrieel en vintage’. Haar droom is een eigen opslag- en werkruimte. Maar ze wil ook graag anderen van haar creaties laten genieten. Een workshop organiseren is een eerste begin.

Willeke Stegeman
Willeke Stegeman uit Gorssel verzorgt onder de naam ‘Het Gorssels Broodmandje’ sinds enkele jaren lunchmaaltijden voor ouderen. In 2017 organiseerde ze samen met Henk van Dort een serie ‘Kunst beleven en Ontmoeten’ in de Zorgtuin in Gorssel.

Informatie
De paasworkhops met lunch wordt gehouden op 23 februari en op 17 maart in de ontmoetingsruimte van De Bloemenkamp aan de Beukenlaan in Gorssel, van 12.30 tot 16.00 uur. U kunt zich voor een van beide dagen opgeven. De kosten bedragen € 30. Voor meer info en aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-17618428.


Gorssel, 6 februari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends