Laatste nieuws

Parkeerplek hoek Van der Capellenlaan krijgt verharding

De strook grond ten noorden van het Tramstation, hoek Van der Capellenlaan/Joppelaan in Gorssel wordt al jaren gebruikt als plek om te parkeren. Ooit was er nog gras te zien, maar in­middels is het een zanderige vlakte.
Parkeer 1 kleinBoven en onder: huidige situatie parkeerplek Van der CapellenlaanAls het aan de gemeente ligt wordt het terrein binnen niet al te lange tijd een verharde parkeer­plaats. De verharding is al langere tijd een wens van de ondernemers­vereniging Gorssel Buitengewoon en de werkgroep Verkeer van de Dorps­raad Gorssel. Nu zijn eindelijk stappen gezet.

Open betonstenen
Parkeer 2 kleinEr is een omgevingsvergunning verleend voor een verharding met open beton­stenen. Er komen veertien parkeer­plaatsen en ook kunnen er in ‘fietsnietjes’ rijwielen worden gestald. Die fietsparkeer­plekken zijn ook bereikbaar vanaf de Joppe­laan. Verder wordt er een extra haag geplant en moet aan de kant van de Joppelaan een boom verdwijnen.
Parkeer 3 kleinHerinrichtingsplan parkeerplaats Van der CapellenlaanDe omgevings­vergunning ligt ter inzage en er kan tot eind april 2024 bij burgemeester en wethouders van de gemeente Lochem bezwaar tegen de vergunning­verlening gemaakt worden. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Publiekscontacten van de gemeente Lochem. 


Redactie Gorssel.nl
14 april 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends