Laatste nieuws

Pasmanmanege blij met nieuwe vloer

De nieuwe vloer van de paardenbak in de Pasmanmanege is zo goed als klaar. De vloer kon worden vernieuwd door het geldbedrag dat verbonden was aan de hoofdprijs van de Stichting voor Elkaar. Zachtjes klinken paardevoetjes….

Stichting voor elkaar
PasmanNieuweBodeum22 325-001Het was de Pasmanmanege gelukt om als genomineerde mee te kunnen dingen voor een forse donatie van de aan Univé gelieerde Stichting Voor Elkaar. En gelukkig kreeg de manege genoeg stemmen bij elkaar om bovenaan de lijst te eindigen. Ook Gorssel.nl besteedde ruim aandacht aan dit initiatief en riep iedereen op om zijn stem aan de Pasmanege en de Stichting Paardrijden Gehandicapten Gorssel/Deventer te geven. Met gunstig resultaat!
De hoofdprijs van € 25.000 werd besteed aan het aanbrengen van een nieuwe bodem in de paardenbak.

Warm hart
PasmanNieuweBodem325px
De Pasmanmanege: “Het is ongelofelijk om te zien hoeveel mensen onze manege een warm hart toedragen en dat er zoveel mensen op ons hebben gestemd. Nog een paar kleine aanpassingen en afwerkingen en dan ziet alles er weer tiptop uit. Hoorde je eerder het gedreun van de hoeven tijdens de lessen, nu lopen de paarden op een verende maar niet mulle ondergrond”.De paarden, ruiters en instructrices zijn enorm blij en dankbaar dat zo velen hebben geholpen dit te realiseren.

Over een aantal weken zal burgemeester Van ’t Erve de nieuwe binnenbak officieel openen.
 

 

Gorssel, 10 mei 2014

aa 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends