Laatste nieuws

Pasmanmanege wint hoofdprijs van Stichting voor Elkaar

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Deventer en Gorssel ontvangt een bedrag van € 25.000 van de Stichting voor Elkaar van verzekeraar Univé. De stichting die paardrijden bij de Pasmanmanege mogelijk maakt voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten had bij het sluiten van de stemmen afgelopen nacht 3606 stemmen gekregen, 364 meer dan de nummer twee. Het geld wordt besteed aan het egaliseren van de manegebodem en het aanbrengen van een nieuwe toplaag. 

PasmanmanegeKL 4

Spannende strijd
De Stichting Paardrijden Gehandicapten heeft met 364 stemmen verschil overtuigend gewonnen. Toch was het de laatste week nog erg spannend. De nummers een en twee kregen er wisselend veel stemmen bij en af en toe werd het verschil met de nummer twee snel kleiner. De tweede prijs is gewonnen door Schooltuinen de Wielewaal in de Ooijpolder bij Nijmegen. De Stadsakker in Apeldoorn is derde geworden. De nummers twee en drie ontvangen ieder € 15.000 van Stichting voor Elkaar.

Er kon al gestemd worden vanaf 1 december jl. Vooral in de laatste week werden nog veel emails verstuurd waarin mensen werden opgeroepen hun stem uit te brengen op dit goede doel. Daar werd gelukkig massaal gehoor aan gegeven, waardoor de Pasmanmanege binnenkort een nieuwe onderlaag in de paardenbak zal hebben, zodat er weer veilig paard gereden kan worden.

In haar speciale nieuwsbrief die vannacht direct na sluiting van het stemmen is verstuurd bedankt de organisatie iedereen die met zijn of haar stem heeft bijgedragen aan dit succes.
 

 
Gorssel.nl
1 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends