Laatste nieuws

Passieconcert Sytse Buwalda en Wouter Harbers

Op vrijdag­avond 24 maart 2023 organiseren de kerken van Gorssel-Epse en Eefde gezamen­lijk een optreden van counter­tenor Sytse Buwalda en pianist Wouter Harbers in de Ontmoetings­kerk in Eefde. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

Passieconcert
Buwalda kleinPianist Wouters Harbers (l.) en countertenor Sytse Buwalda (foto: Fred Manschot)In aanloop naar het landelijke culturele evenement The Passion op 6 april 2023 (Witte Donder­dag) in Harlingen organiseert de PKN (Protestantse Kerk in Nederland) ‘The Passion 40­daagse’. In verschillende kerkelijke gemeenten in Nederland vinden klein­schalige concerten plaats. 
Onder­deel van dit project is een optreden van counter­tenor Sytse Buwalda en pianist Wouter Harbers in de Ontmoetings­kerk in Eefde, georganiseerd door de kerken van Gorssel-Epse en Eefde gezamen­lijk. De musici brengen ‘een boeket passie­muziek’ rondom Johann Sebastian Bach's ‘Erbarme dich’ (uit de Matthäus­passion). Tijdens het concert is er een collecte van Kerken in Actie voor Moldavië. 

Reserveren
Het concert vindt plaats op 24 maart 2023 in de Ontmoetings­kerk, Schurinklaan 1 in Eefde en begint om 20.00 uur. Graag vooraf reserveren, zodat de organisatie een in­schatting kan maken van het aantal te verwachten bezoekers.
Kaarten zijn te bestellen via zingenindekerk.nl en kosten € 10,- per persoon. U kunt ook kaarten bestellen bij: Gerda Kamphuis, tel. 06-15620782, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Marijke Fomenko, tel. 0641662670, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Een kaartje kopen vlak voor het concert bij de ingang van de kerk is uiteraard ook mogelijk. 


Gorssel, 5 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends