Laatste nieuws

Personal training in Gorssel

Personal training is de laatste jaren erg in opkomst. En niet voor Niets. De begeleiding van een personal trainer stopt niet bij het geven van een eenmalige sessie maar gaat  verder. Het is gebleken dat veel mensen goede resultaten boeken door middel van een personal trainer. Vanaf 1 april zal personal trainer Roelof van de Belt, in samenwerking met fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge deze specifieke trainingen aanbieden aan  inwoners van Gorssel en omstreken.

PersonelTrainer325Roelof van de Belt heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met uiteenlopende doelstellingen, zoals afvallen, krachtverbetering, conditieverbetering, figuurcorrectie, houdingscorrectie, sport-specifieke doelstellingen en uiteraard ook gewoon de begeleiding van iedereen die een stok achter de deur nodig heeft om te sporten. Roelof heeft eerder gewerkt als fitnessmanager, docent fitnesstrainer A en B en (groep)fitnessinstructeur.

De trainingen kunnen plaatsvinden in de oefenruimte van de fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge gevestigd in ‘t Trefpunt aan de Molenweg in Gorssel, maar ook in een andere locatie of bij u thuis. Voor mensen die last hebben van bepaalde fysieke klachten is er ook een directe samenwerking met fysiotherapie mogelijk.

De oefeningen hebben vaak een functioneel karakter, waarbij meerdere spiergroepen tegelijkertijd worden aangesproken. Op deze wijze werkt u aan uw kracht en conditie, maar ook aan uw verbranding, balans en coördinatie. Hierdoor bent u in staat om in een korte tijd veel resultaten te bereiken waardoor u zich in het dagelijks leven een stuk prettiger zult voelen.

PersonalTrainerLogoMeer informatie per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-34231386

Facebook-pagina


Gorssel, 5 april 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends