Laatste nieuws

Peuters De Veldmuis bezoeken Joppeschool

Woensdagochtend 18 januari 2017 bezochten de kinderen van de 3+ groep van peuterspeelzaal De Veldmuis in Gorssel met hun leidsters de Joppeschool. Ze waren door de school uitgenodigd voor een peuterochtend met verschillende winterse activiteiten.

Konijn
Kindercentrum1
In het gymzaaltje van de Joppeschool kregen de peuters een mooi winters verhaal te horen. Het verhaal ging over een konijn. De juf vertelde het verhaal zo goed, dat iedereen er helemaal in op opging. Dat was een leuk begin van het ochtendprogramma. Na het verhaal mochten de kleintjes naar de kleuterklas, waar de juffen verschillende activiteiten hadden voorbereid. De kinderen mochten op een tegeltje een mooie winterse verftekening maken, en een sneeuwpop van klei. Verder mocht er in het lokaal ook vrij gespeeld worden. De juf van groep 1 en 2 was ook met haar kinderen in het lokaal aanwezig en dit ging prima samen.

Digibord
Toen de kleuters gingen eten kregen de peuters fruit en wat te drinken. De juf van groep 1 en 2 had nog een leuk lesje op het digibord staan. Het waren winterse platen waar telkens iets bij kwam te staan en de kinderen mochten raden wat dat was. De Veldmuispeuters konden daar al heel goed aan mee doen!

Geitjes voeren
Kindercentrum
Ook hebben de peuters ook nog lekker buiten gespeeld op het mooie speelplein van de Joppeschool. En ook nog de geitjes gevoerd: voor sommige kinderen was dat nog best een beetje spannend! De ochtend werd afgesloten met een dans in de gymzaal.
De kinderen en hun leidsters Dianne, Elles en Daphne willen de Joppe school en de ouders die deze ochtend georganiseerd hebben bedanken voor deze leuke ochtend!


Gorssel, 31 januari 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends