Laatste nieuws

Pleintje Open was weer een succes

Afgelopen zaterdag 1 juni was er de 25e editie van Pleintje Open op het Acaciaplein in Gorssel. Het was gelukkig goed weer, er waren wedstrijden, spelletjes en livemuziek.

Er was voor die dag regen voorspeld, maar de weergoden waren de vele aanwezigen goed gezind en het bleef droog met een lekkere temperatuur. Om 12.00 uur begonnen de kubb- en jeu de boule-wedstrijden waar in totaal zo’n 75 deelnemers aan meededen. Na de poule­wedstrijden was er in de pauze een deelnemers­buffet, voortreffelijk verzorgd door Gasterij de Hoek.

PleintjeOpen2024 1Veel gezelligheid tijdens Pleintje Open met op de voorgrond onderdelen van het werpspel kubben

Na het buffet werden de finales gespeeld. Deze waren erg spannend met als eindstand:
Jeu de Boule: 1e Duo Penotti – 2e Stokkie & Sander – 3e ChisTa
Kubben: 1e Quatre Bras – 2e Pleinvrees - 3e Impro - 4e Gemeente Apeldoorn

Voor de kinderen waren er spelletjes, een stormbaan, een springkussen en een zweefmolentje dat was aangeboden door Ronald Wientjes.
Tegen 18.00 uur waren de muzikale noten van de Powerband 100% goed hoorbaar over het plein. Tijdens de pauzes van de band speelden de Deventer Dweilers, wat zeker een succes was.

PleintjeOpen2024 2Deventer Dweilers

De organisatie kan tevreden terugkijken op de 25e editie van Pleintje Open en wil alle sponsors bedanken die dit weer mogelijk hebben gemaakt.
15 september is de volgende activiteit op het Acaciaplein. Dan wordt voor de zevende keer het Kubbtoernooi georganiseerd door ‘Pleinvrees’. Hier kan iedereen met een team van 3 á 6 personen aan meedoen.
 

Gorssel, 7 juni 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends