Laatste nieuws

Plekken vrij bij cursus in Atelier No. 15

Wie wil leren schilderen of tekenen of eindelijk dat ene portret eens af wil maken, kan te­recht bij Grada Buren. In haar atelier aan huis, Atelier No. 15 in Gorssel, geeft Grada les aan begin­ners en gevorde­den. Grada Buren is opgeleid als uitvoerend kunstenaar aan De Nieuwe Aca­demie in Utrecht en Artez in Arnhem, waar ze ook haar eerste­graads docenten­opleiding voor beelden­de kunst behaalde.

Plekken vrij
BurenGrada kleinGrada Buren in haar atelier no. 15 in GorsselIn oktober 2018 is een groep enthousiaste cursisten begonnen met tekenen en schilde­ren op de maandagavond. Het tweede blok van 15 lessen begint in de week van 11 februari 2019. Op de woensdag­ochtend start ook een groep. Voor beide les­blokken zijn nog plekken vrij. 

Cursus
De lessen worden volgens een vaste volgorde opgebouwd. Eerst geeft Grada een korte intro­ductie van een thema, zoals bijvoorbeeld compositie, ruimte­werking, licht en schaduw, perspec­tief of kleur­gebruik. Daarbij laat ze bij elk thema ook voorbeelden zien van (bekende) kunst­werken.
Grada: “In mijn visie is het goed een taal te ontwikkelen waarin je elkaar be­grijpt als het over kunst gaat. Vervolgens kunnen de deelnemers kiezen of ze aan de slag gaan met gerichte oefen­opdrachten of werken aan iets wat ze zelf willen maken”. Omdat de individuele ont­wikkeling onder­steund wordt, is de cursus zowel voor de beginner als de wat meer ervaren cursist geschikt. 

Lessen
De lessen zijn elke week op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur en op de woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Een blok van 15 lessen kost € 225,- inclu­sief koffie en thee. Cursisten kunnen nog instromen. 
Wie geïnteresseerd is, kan mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor vragen bellen met 06-14374803. Adres: Atelier No. 15, Ketenbosweg 17 7213 WB Gorssel.


Gorssel, 4 februari 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends